IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:10 | 30 май 2020
Обновен: 01:55 | 28 март 2024

Месечен хороскоп на юни 2020 - Козирог

Не се опитвайте да изпреварвате събитията

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп на юни 2020 - Козирог

Отхлабването на карантинните мерки ще даде тласък на някои отрасли в икономиката и ще активира контактите. Заемете се първоначално с изясняване етапа на развитие на задграничните ви договори и сделки, ако имате такива.

 

Не се опитвайте да изпреварвате събитията, въздържайте се от щедри обещания и прекалено смели решения. Ако няма как да отложите във времето уреждането на финансови въпроси с големи стойности, то разпределяйте средствата си грамотно и търсете консултация със специалисти за казусите, при които не сте съвсем убедени в преценката си.

 

След като Меркурий навлезе в ретроградно движение е за предпочитане да ревизирате и анализирате сключените към момента договори и уговорки, отколкото да оформяте нови. Изразходвайте ресурсите си икономично.

 

Имайте си едно наум, че част от постъпленията, на които се надявате, може и да се забавят. Не отказвайте участие и подкрепа за организацията на благотворителни акции, но и не им посвещавайте цялото си време и ентусиазъм.

Коментари

Новини Варна