IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
09:12 | 5 юни 2020
Обновен: 02:59 | 27 април 2024

Половинката на Филип Плейн провокира с дълбоко деколте

Той и прекрасната Лучия в момента се намират в Швейцария

По материала работи: Слав Велев
Половинката на Филип Плейн провокира с дълбоко деколте

Определено може да се каже, че Филип Плейн е щастливец. Има бизнес, който меко казано му върви повече от чудесно, може да си позвзоли всичко, което поиска – както в професионален, така и в личен план. Най-важното за него обаче в момента, е друго – неговата красива и нежна половинка Лучия, пише "Дарик".
 

Той и прекрасната Лучия в момента се намират в Швейцария, Андермат. Красавицата го придружава навсякъде. 

 

Нормално е да се очаква, че половинката на толкова известен и успешен моден дизайнер, трябва да бъде винаги елегантна и в крак с модните тенденции. Лучия определено знае как да го прави.

За първия ден в курорта, намиращ се сред Алпите, Лучия заложи на тоалет, привличащ с доста дълбокото си деколте. Тя е заложила на блестящо сако със златисти пайети, а под него красавицата не носи нищо.
 

Надолу Лучия Бартоли се бе спряла на втален черен панталон, както и лачени обувки на висок ток в същия цвят.

 

През следващите дни Филип сподели и други свои и на Лучия снимки.

 

На един от кадрите любимата му носи тъмно бюстие с тънки презрамки, съчетано с черен латексов панталон, а визията е завършена със сандали на висок ток. Чантата също присъства. Тя е заложила на малък клъч на бранда на Филип.

Коментари

Новини Варна