IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
00:08 | 13 юли 2020
Обновен: 05:30 | 28 април 2024

Седмичен хороскоп за 13 - 19 юли 2020 - Скорпион

Самотните може да срещнат интересна личност

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 13 - 19 юли 2020 - Скорпион

Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. н.

 

Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание.

 

Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро.

 

Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост.

 

Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.

Коментари

Новини Варна