20 красавици спорят за титлата "Мис Варна" тази година
Селекцията тази година включва много нови и непознати на варненската аудитория лица
Публикувана: 28 Jul 2020 | 15:42

Огромен интерес предизвика кастингът за Мис Варна тази година, похвалиха се организаторите. До участие обаче са допуснати само 20 варненки, които са селектирани от над 50 кандидатки за участие в конкурса.

 

Кастинга се проведе във Варна Мол, а в комисията за подбор на участничките бяха Мира Матеева – собственик на модна агенция VIP Fashion Group, Габриела Кирова – Мис България 2016, Михаела Йорданова – Мис Варна 2018 и Моника Драгнева – Мис Варна 2017, които имаха нелеката задача да оценят кандидатките по техните комплексни качества – визия, харизма, интелект и творчески потенциал.

 

Селекцията тази година включва много нови и непознати на варненската аудитория лица, за които стъпването на голяма сцена ще бъде дебют.

 

Традиция е спечелилото момиче да представи морската ни столица на националния конкурс Мис България в края на годината.

 

Организатор и продуцент на МИС ВАРНА е модна агенция VIP Fashion Group, чийто екип подготвя грандиозен спектакъл по повод – 15 – години от създаването на агенцията, както и провеждането на конкурса Мис Варна през далечната 2005г.

 

Честването на годишнината ще се проведе в две поредни вечери – 26 и 27 август в лятната градина на комплекс Морско казино. В първата вечер ценителите на модата и красотата ще станат свидетели на поредица от модни дефилета с участието на най – добрите модели на VIP Fashion Group, а гала- спектакълът по коронясването на новата Мис Варна 2020 ще се проведе във втората, заключителна вечер.

Коментари ( 0 )