IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:07 | 3 август 2020
Обновен: 10:20 | 15 април 2024

Хороскоп за 4 август 2020 - Везни

Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 4 август 2020 - Везни

Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Везни, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори.

 

Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката.

 

Утре сте изпълнени с желание за работа. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест.

 

Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари.

 

Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Коментари

Новини Варна