IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
13:01 | 6 август 2020
Обновен: 16:51 | 27 февруари 2024

Двама от "Лудогорец" са с Covid-19

Това са Клаудиу Кешерю и Жоржиньо

По материала работи: Ставри Таргов
Двама от "Лудогорец" са с Covid-19

Двама футболисти на Лудогорец дадоха положителен резултат след тестване за Covid-19. Това са Клаудиу Кешерю и Жоржиньо. Незабавно те бяха поставени под карантина в домашни условия, като в момента се чувстват добре.

 

След като двамата дадоха положителен резултат, спешно бе организирано повторно тестване на представителния отбор и служителите, ангажирани с него. Всички резултати са негативни. Няма заразени с COVID-19 и в Лудогорец-2, който утре има мач срещу Миньор в първенството на Втора професионална лига.

 

Ръководството на Лудогорец взема всички възможни мерки с цел запазване здравето на футболисти, треньори и служители, включително частично ограничаване на достъпа до клубната база за външни лица.

 

Клубът продължава да функционира нормално, като представителният отбор се подготвя по програма за първия мач от новото първенство срещу Ботев (Враца) в събота.

 

БНР

Коментари

Новини Варна