IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
00:04 | 6 август 2020
Обновен: 17:22 | 24 март 2024

Хороскоп за 7 август 2020 - Рак

Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 7 август 2020 - Рак

В петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо.

 

Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите.

 

В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение.

 

Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета.

 

Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек.

 

Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Коментари

Новини Варна