Първо COVID, после инсулт… смърт. Приятелите за Христо Сираков
Неутешима скръб за починалия плейбой
Публикувана: 23 Sep 2020 | 9:50

"Трява първо да мислиш какво даваш на този живот. След това правиш пари и любов..."

 

Това пише за последно бизнесменът Христо Сираков на 5 февруари миналата година в своята фейсбук страница, пише "Стандарт".

 

Днес, след дълго боледуване от коронавирус и получен преди около седмица инсулт, той издъхна в болница на 64 години.

 

Веднага след тъжната вест в социалните медии заваляха жалейки и сбогувания с легендарния бохем, известен и като Ицо 100-те манекенки.

 

Един от най-близките му приятели - Любен Дилов-син, се прости със Сираков с песента на Адриано Челентано Torno a settembre ("Винаги ще е септември"). 

 

Модната и тв-шефка Мария Бонева също излива скръбта си по Сираков във Фейсбук:

 

"Това са онези моменти, в които имаш буца на гърлото и искаш много да кажеш, но не можеш... защото боли! Христо, нашето приятелство е повече от 20 години! 

 

Думи за сбогом в социалната мрежа написа и PR-ът Атанас Лазаров:

 

"Hristo Sirakov ♥ боли! Ице, ти беше истински и много земен! Мир на прахта ти! За мен бе чест и привилегия да работим заедно!!! Толкова много и красиви корици на мъжката библия # PLAYBOY реализирахме !!!".

    

Неговата приятелка Ева Колева си спомня за запознанството си с Христо Сираков:

 

"Разговор на Фритьоф Нансен: "Ти тук ли живееш? Верно ли? Премести се, момиче, прозореца ти гледа към двора на болницата. Прекалено си млада, за да се взираш в болнични прозорци. В тоя град и в тоя свят има къде по-хубаво гледки и къде по-ясно се вижда живота".

 

Една от последните фаворитка на бизнесмена - плеймейтката Жанета Осипова, в момента участва в тв-риалитито "Фермата" и навярно още не знае за кончината му.

 

Коментари ( 0 )