IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:03 | 25 септември 2020
Обновен: 09:19 | 27 март 2024

Хороскоп за 26 септември 2020 - Близнаци

Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 26 септември 2020 - Близнаци

В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално.

 

Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството.

 

Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.

 

Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията.

 

Опитват се да спечелят вниманието Ви, по-скоро за да направите услуга отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка.

 

Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Утре всичко тръгва по вода.

Коментари

Новини Варна