IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Крими
15:10 | 11 февруари 2019
Обновен: 00:47 | 21 април 2024

Маскирани младежи вързаха 61-годишна, взеха й 250 лв.

Полицията бързо е заловила двамата апаши

По материала работи: Пламен Янков
Маскирани младежи вързаха 61-годишна, взеха й 250 лв.

Около 0:30 часа на 9 февруари на тел. 112 бил подаден сигнал за извършен грабеж в с. Еленов дол, Софийска област, съобщиха от на МВР.


Изпратените на адреса полицейски служители установили, че след разбиване на входната врата, двама маскирани са проникнали в къщата, вързали са с въже 61- годишната собственичка, отнели са сумата от 250 лева, скрита под дюшека на леглото й, след което са се оттеглили в неизвестна посока.
 

В хода на предприетите незабавни оперативно- издирвателни действия, проведени съвместно от служители на ОДМВР- София, ГДНП и ОДМВР- Враца, са установени и задържани извършителите на престъплението - на 21 и 22 години.
 

След доклад на събраните доказателства пред районната прокуратура двамата са привлечени в качеството на обвиняеми за извършено престъпление по чл. 198 от НК и им е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа.
 

По случая е образувано досъдебно производство.
 

Dnes.bg


Четете още: Пиян и дрогиран хванаха зад волана на пътя за Златни пясъци

 

Коментари

Новини Варна