Бащата насилник от Варна пребил дъщеря си заради изчезнали пари
Момичето все още е в болница
Публикувана: 5 Mar 2019 | 11:22

Бащата насилник от Варна пребил дъщеря си заради изчезнали пари.  На 1 март между 45-годишният Христо Христов и дъщеря му избухнал скандал заради липсващата сума от дома, който прераснал в побой над детето. Момичето е настанено  в болница с телесни повреди от побоя. 

 

Христов има три деца. Голямата му дъщеря и пострадалото 14-годишно момиче живеят при него, а синът му - при майка си. Заради упражнено домашно насилие над по-малката дъщеря и сина му миналата година съдът е издал заповед за защита от домашно насилие.

 

С нея му е било забранено да доближава двете си деца и да се въздържа от домашно насилие. Въпреки това 14-годишното момиче решило да заживее при бащата си и се пренесло при него, съобщават от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна.

 

 

Срещу Христов има издадена и ограничителна заповед да не доближава бившата си съпруга. Той е осъждан два пъти на пробация - за закана с убийство и за нарушаване на ограничителната заповед.

 

Районната прокуратура във Варна внесе искане за определяне мярка за неотклонение „задържане под стража“. Съдебното заседание е насрочено за днес в 11,55 ч.  

 

Снимка: ПЛАМЕН ГУТИНОВ

 

Още по темата: Бащата, пребил дъщеря си във Варна, се появи в съда с патерици (СНИМКИ)

Коментари ( 0 )