IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
15:22 | 20 март 2019
Обновен: 10:00 | 16 април 2024

Съпрузи от Варна са загиналите в тежката катастрофа край Омуртаг

Сериозно е пострадал и шофьорът на втория автомобил

По материала работи: Слав Велев
Снимка: Facebook

 

Двама варненци загинаха в тежка катастрофа край град Омуртаг. По неофициална информация жертвите на трагичния инцидент са съпрузи.

 

Водачът на варненски автомобил „Форд фюжън“ при движение с несъобразена с пътните условия скорост – мокра пътна настилка, загубил контрол на пътя София – Варна, близо до село Презвитер Козма, около 10,05 часа . Мъжът навлязъл в лентите за насрещно движение и последователно се блъснал в автомобил „Фолксваген кади“ и „Фолкваген пасат“.

 

Вследствие на ударите са загинали водачът и пътничката във варненския автомобил. Със средна телесна повреда е водачът на „Фолксваген пасат“, който е приет в болницата. Четвъртият пострадал е с по-леки наранявания.

 

Извършва се оглед на мястото на произшествието. Действията по разследването ще продължават, за да се изяснят причините и обстоятелствата за настъпването на тежкия пътен инцидент.

 

Окръжната прокуратура в Търговище ръководи досъдебно производство за тежкото пътно-транспортно произшествие.

 

Още по темата:  

Коментари

Новини Варна