IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Крими
14:38 | 13 февруари 2020
Обновен: 16:10 | 29 март 2024

С 500 лв. глобиха жрица на любовта – ветеран от Варна

Хващана е „на калъп“ неведнъж на пътя за Бургас

По материала работи: Борис Проданов
С 500 лв. глобиха жрица на любовта – ветеран от Варна

500 лева глоба наложи Районен съд - Варна, на 42-годишна жена за получаване на нетрудови доходи чрез проституция.

 

Деянието, наказуемо по чл. 329 ал. 1 от Наказателния кодекс, е осъществявано няколкократно от 11 април до 5 ноември миналата година. През този период неведнъж подсъдимата е била засичана да предлага сексуални услуги на клиенти в района на стария път Варна - Бургас. От справка в НАП се установява, че през това време за подсъдимата липсват данни за подавани заявления относно сключени трудови договори, за самоосигуряване или за заплащане на здравни осигуровки.

 

Тя не се е занимавала с общественополезен труд, като същевременно чрез проституция си набавяла нетрудови доходи по непозволен и неморален начин. Само през посочения период органите на полицията са връчили на подсъдимата общо 4 предупредителни протоколи да не извършва подобна дейност. При последния случай от 5 ноември 2019 г., подсъдимата била хваната да предлага сексуална услуга на клиент в спрян автомобил край гората в местност „Кантара“. 

 

42-годишната жена е осъждана, отново за подобни деяния. Наказанието „глоба“ бе наложено от съда по силата на постигнато в съдебна зала споразумение. Съдебният акт е окончателен.

 

Прочетете още: Ченгета сгащиха "на калъп" още една жрица на любовта от Варна

Коментари

Новини Варна