IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Крими
11:30 | 4 април 2020
Обновен: 16:39 | 18 април 2024

Полицията във Варна разкри брутално убийство

35-годишен ликвидира приятелката си

По материала работи: Борис Проданов
Полицията във Варна разкри брутално убийство

Криминалисти от ОД на МВР – Варна задържаха мъж на 35 г. от варненското с. Ново Оряхово за убийството на 44-годишната жена. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Варна.

 

Часове след получен сигнал за изчезнала жена от с. Ново Оряхово и след предприети незабавни действия по изясняване на случая, криминалисти от ОД на МВР - Варна разкриват, че същата е станала жертва на тежко криминално престъпление. В хода на разследването, е установено, че извършител на деянието е мъжът, с когото жертвата е живеела на семейни начала - С.С. (35 г.), известен на органите на реда и осъждан.

 

Тялото на жертвата е намерено заровено в двора на семейната къща. Двамата имали и три деца. Убиецът е намерен на 2 април в землянка в гориста местност зад къщата с бутилка киселина, с която искал да се самоубие. Самоубийството е било предотвратено. Той е задържан и отведен в полицейското управление от криминалистите, където направил самопризнания.

 

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по документиране и доказване на извършеното престъпление продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Варна. На С.С. е повдигнато обвинение.

 

Прокуратурата ще внесе днес искане за определяне на най-тежката мярка за процесуална принуда спрямо задържания.

 

Прочетете още: За ден: Над 5 000 са останали без работа заради коронавируса у нас

Коментари

Новини Варна