IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
17:25 | 1 юли 2020
Обновен: 18:11 | 19 април 2024

Спипаха трима да карат без книжки или с нередовни автомобили във Варненско

И тримата са задържани от полицията

По материала работи: Ставри Таргов
Спипаха трима да карат без книжки или с нередовни автомобили във Варненско

На 30.06. т.г. около 11:50 часа в с. Садово при извършване на полицейска проверка на л.а. «Форд» с водач на 68 г. от с. Венелин е установено, че същият управлява МПС, без да притежава свидетелство за правоспособност, отнето му като административно наказание за нарушение на ЗДвП.

 

Констатирано е също, че на автомобила са монтирани регистрационни табели, издадени за друго превозно средство. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

На 30.06. т.г. в с. Шкорпиловци при извършване на полицейска проверка на л.а. «Ауди» с водач на 21 г. от с. Тотлебен е установено, че същият управлява МПС, което не е регистрирано по надлежния ред и е със служебно прекратена регистрация.

 

По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

На 30.06. т.г. в Провадия при извършване на полицейска проверка на л.а. «Рено» с водач на 33 г. от с. Марково е установено, че същият управлява МПС, което не е регистрирано по надлежния ред.

 

По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа, съобщават от полицията.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна