IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
14:22 | 9 юли 2020
Обновен: 09:53 | 21 април 2024

Рено мина на червено във Варна, удари мерцедес

Водачката на френското возило, която е на 66 г., е в болница с комоцио

По материала работи: Ставри Таргов
Рено мина на червено във Варна, удари мерцедес

На 08.07. т.г., около 20:15 часа, на кръстовището на бул. «Цар Освободител» и ул. «Асен Разцветников» във Варна, е възникнало ПТП.

 

66-годишната водачка на л.а. «Рено» по време на движение навлиза на червен забранителен сигнал на светофарната уредба и блъска л.а. «Мерцедес», който извършва маневра за завой надясно при разрешаващ сигнал на светофара.

 

Вследствие на инцидента жената получава комоцио и е настанена за наблюдение в болнично заведение. Пострадал е и водачът на второто МПС (20 г.), който е получил контузии.

 

На 08.07. т.г. около 18:15 часа в междублоково пространство в ж.к. «Владислав Варненчик» във Варна е възникнало ПТП.

 

37-годишният водач на л.а. «Дачия», по време на движение назад, блъска л.а. «Мерцедес». Вследствие на инцидента водачката на втория автомобил (39 г.) получава контузии, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

 

На 08.07. т.г. около 19:30 часа на бул. «Сливница» във Варна е възникнало ПТП. 27-годишната водачка на л.а. «Фолксваген», по време на движение поради неспазване на достатъчна дистанция застига и блъска л.а. «Фолксваген».

 

Вследствие на инцидента водачът на втория автомобил (34 г.) получава комоцио, прегледан е и настанен за наблюдение в болнично заведение, без опасност за живота, съобщават от полицията.

 

Черно море
 

Коментари

Новини Варна