IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
11:42 | 13 юли 2020
Обновен: 03:14 | 6 април 2024

Осъдиха 35-годишен софиянец за блудство с 11-годишна във Варна

Инцидентът е от 14 февруари т.г.

По материала работи: Ставри Таргов
Осъдиха 35-годишен софиянец за блудство с 11-годишна във Варна

35-годишен мъж от столицата беше осъден от Районния съд във Варна на 2 години лишаване от свобода за извършени от него блудствени действия спрямо 11-годишно момиче.

 

Подсъдимият бе признат за виновен, че на 14 февруари 2020 г. в обитаван от него апартамент във Варна е извършил  блудствени действия по отношение на малолетно момиче. Потърпевшото момиче отскоро живеело на квартира с баща си в същия квартал и познавало подсъдимия покрай него.

 

На посочена дата двамата с баща си били поканени на гости в жилището му, като мъжете употребили алкохол. По-късно вечерта поръчали на детето да остане да ги чака в апартамента, а те излезли навън и отишли в игрална зала.

 

Известно време след това в апартамента се върнал само подсъдимият, съблякъл се гол, ударил шамар и бутнал момичето на леглото, като започнал да го опипва и да се опитва да го съблече.

 

Детето успяло с чаша от масата да удари подсъдимия по глава, вследствие на което му потекла кръв и той изкрещял да се маха.

 

Пострадалата излязла навън и се разплакала, като пред случайно срещнат възрастен споделила какво й се е случило. По подаден сигнал на тел. 112 на място били изпратени полицейски служители

 

35-годишният подсъдим е с чисто съдебно минало. Делото бе разгледано в процедура на съкратено съдебно следствие, с признание на вината.

 

Изпълнението на наложеното с присъдата наказание от две години „лишаване от свобода“ се отлага с изпитателен срок от 5 години. Съдебният акт  подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна