IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
13:19 | 31 юли 2020
Обновен: 11:54 | 25 април 2024

Автомобил блъсна мотоциклет на ляв завой във Варна

Камион се удари в скат в Провадийско

По материала работи: Ставри Таргов
Автомобил блъсна мотоциклет на ляв завой във Варна

На 30.07. т.г. около 09:00 часа на кръстовището на ул. «Подвис» и бул. «Христо Смирненски» е възникнало ПТП. 28-годишната водачка на л.а. «Хонда» при завой наляво не пропуска и блъска мотоциклет «Хонда», който се движи в права посока.

 

Вследствие на инцидента водачът на второто МПС (46 г.) получава контузия на дясно рамо, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

 

Същия ден около 11:50 часа на пътя Варна - Добрич 25-годишният водач на л.а. «БМВ» по време на движение поради несъобразена скорост застига и блъска т.а. «Волво».

 

 

Вследствие на инцидента мъжът получава контузии, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

 

Пак на 30.07. т.г. около 15:20 часа на АМ «Хемус» в района на Провадия водачът на т.а. «ДАФ» на 58 г. по време движение губи контрол над МПС, излиза извън пътното платно, преминава през разделителната мантинела и се блъска в земен скат.

 

Вследствие на инцидента мъжът получава фрактура на прешлен, прегледан е и настанен за лечение в болнично заведение, без опасност за живота, съобщават от полицията.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна