IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
14:15 | 21 септември 2020
Обновен: 05:46 | 28 март 2024

За ден издърпаха 2 смартфона от ръцете на притежателите им във Варна

Крадците са хванати

По материала работи: Ставри Таргов
За ден издърпаха 2 смартфона от ръцете на притежателите им във Варна

На 18.09. т.г. е получен сигнал за грабеж на мобилен телефон, извършен в центъра на Варна чрез издърпване. След проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е мъж на 45 г. от с. Синдел, известен на МВР и осъждан.

 

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

 

Също на 18.09. т.г. е получен сигнал за грабеж на мобилен телефон, извършен в центъра на Варна чрез издърпване. След проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно – издирвателни дейности е установено, че извършители на деянието са двама мъже – на 19 г. и на 22 г., известни на МВР.

 

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна.

 

Извършителите са задържани за срок до 24 часа.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна