IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Култура
21:00 | 18 май 2019
Обновен: 14:17 | 13 март 2024

В новия си албум Малума има записи с Мадона и Рики Мартин

Колумбиецът тръгва на световно турне, за да популяризира диска си "11:11"

По материала работи: Пламен Янков
В новия си албум Малума има записи с Мадона и Рики Мартин

Малума издаде четвъртия си студиен албум "11:11", който включва второто му сътрудничество с Мадона - песента "Soltera", съобщи Контактмюзик, цитиран от Дарик. В записите на диска са участвали също Рики Мартин и Тай Дола Сайн.
 
25-годишният колумбийски певец Малума наскоро взе участие в записа на водещия сингъл "Medellin" от предстоящия 14-и студиен албум "Madame X" на Мадона.

 

Сега той пусна записания с участието на редица звезди свой албум, включващ песента в стил регетон "Soltera", която е записана заедно с кралицата на поп музиката. Става въпрос за втората от три съвместни песни на Малума и Мадона, като третата - "B*tch I am Loca", също ще е в очаквания с голям интерес неин диск "Madame X". Записът е направен, след като певецът се подложи на операция на коляното и не можеше да тръгне на турне.


Малума освен това изпълнява в дует с Рики Мартин песента "No Se Me Quita", която идва след сътрудничеството им "Vente Pa' Ca" от 2016 г. Рапърът Тай Дола Сайн пък е участвал в записа на "Tu Vecina".

 

Малума ще тръгне на световно турне, за да популяризира диска си "11:11", който е продължение на излезлия миналата година "F.A.M.E". То ще започне с концерт в Сан Диего, Калифорния, на 6 септември. Планирано е певецът да изнесе концерти в 21 града в целия свят.

Коментари

Новини Варна