Орлин Павлов: Имам чувството, че сме в матрица
Аз не се презапасявам, сподели изпълнителят
Публикувана: 19 Mar 2020 | 13:02

Един от любимите изпълнители на българската публика - Орлин Павлов, реши да зарадва феновете си по оригинален начин. Той избра гаража си, за да ги поздрави и да призове хората да останат у дома си.

 

"Имам чувството, че сме в матрица, която се стеснява, но в такива моменти всеки се спасява по начин, по който винаги е искал да направи. Изпълнението ми в гаража беше спасение, защото иначе ходя да пазарувам и мърдам за малко отвън. Когато си купих апартамента - казах си, че трябва да си взема гараж и в крайна сметка се оказа много голям плюс", разказа Орлин Павлов в ефира на "България сутрин".

 

Той посочи, че с група в "Кафе" са започнали работа в много малка репетиционна, която е приличала на гараж."Аз намирам много голямо спасение в музиката и съм сигурен, че всеки музикант - независимо дали в гараж, дали в хол, го прави. Влязох в гаража и исках да попея, вкъщи имаме малко дете и не мога да пея у дома много, много, защото трябва да спи", каза още той пред Bulgaria ON AIR.

 

Орлин Павлов коментира, че в парковете все още има доста хора и те не осъзнават опасността."Аз не се презапасявам, а в кварталния магазин винаги има всичко, не съм влизал в голям супермаркет от доста време", категоричен е той.

 

Четете още:Двама артисти в „Театърът чете от вкъщи“ днес

Коментари ( 0 )