IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Култура
17:36 | 26 май 2020
Обновен: 11:05 | 17 март 2024

Лятната сцена на Кукления театър във Варна отваря на 1 юни

От 11.00 ч. ще се играе спектакълът „Трите феи“

По материала работи: Ставри Таргов
Лятната сцена на Кукления театър във Варна отваря на 1 юни

Лятната сцена на Държавен куклен театър – Варна, отваря врати на 1 юни – Деня на детето. От 11.00 ч. ще се играе спектакълът „Трите феи“. 

 

В театъра е създадена безопасна среда за здравето на публиката и актьорите, според изискванията на Министерството на здравеопазването. Броят на децата и възрастните, които ще се допускат на лятната сцена, е ограничен.

 

Затова препоръчваме на родителите да се възползват от възможността за предварителна покупка на билети. Касата на театъра на ул. "Драгоман" № 4 отвори днес, 26 май.  Тел. за информация: 052 607 844, 0888 123 604. 

 

При изчерпване на местата за представлението в 11.00 ч., ще бъде организирано и второ от 12.15 часа.                                                                                                                                                 

 

През  дългите месеци на принудителна ваканция екипът на Държавен куклен театър – Варна,  не изгуби връзката с публиката си и всеки ден поддържаше интереса на децата чрез фейсбук страницата ни. „Приказка за теб“ -  всяка събота и неделя, както и „Детска театрална занималня“ - в делничните дни, се превърнаха в очаквани и любими забавления за малките ни приятели, а родителите бързо откриха възможност да осмислят времето с децата си у дома.

 

Излъчването на „Приказка за теб“ в събота и неделя точно в 11.00 ч., когато обикновено започват представленията ни в театъра, поддържаше интереса на децата към срещите ни на живо. Стотиците отзиви и благодарности към екипа ни бяха нашите безценни аплодисменти в седмиците през март и април.

 

Спечелихме хиляди нови приятели – харесванията на фейсбук страницата ни се увеличиха повече от два пъти – днес последователите ни са над 12 хиляди, а гледанията на онлайн приказките и идеите, които предлагахме в Детската театрална занималня, надхвърлиха 352 000 /триста петдесет и две хиляди/!

 

Любопитното е, че достигнахме до децата не само от Варна, но и от цялата страна. Особено ни радват отзивите на родители и учители от малки населени места, в които, както ни уверяват те, децата за първи път са се докоснали до кукленото изкуство.

 

Огромна популярност спечелихме и сред хиляди български семейства, които живеят извън страната и нашите приказки за първи път достигнаха до децата им.

 

През последните дни екипът на Държавен куклен театър – Варна, усилено се подготвя за срещите си с публиката –  очакваме я с нетърпение!     

 

Черно море

Коментари

Новини Варна