IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Култура
12:07 | 1 юни 2020
Обновен: 09:23 | 18 април 2024

Лятната сцена на Kкукления театър във Варна отвори днес

На родителите се прпоръчва предварителна покупка на билети, а не да се редят по опашки на място

По материала работи: Слав Велев
Лятната сцена на Kкукления театър във Варна отвори днес

Лятната сцена на Държавен куклен театър – Варна отвари врати днес по повод Деня на детето. От 11.00 часа се изигра и първата куклена постановка в морската столица, след началото на пандемията - спектакълът „Трите феи“.


В театъра е създадена безопасна среда за здравето на публиката и актьорите, според изискванията на Министерството на здравеопазването. Броят на децата и възрастните, които ще се допускат на лятната сцена, е ограничен. На родителите се прпоръчва предварителна покупка на билети, а не да се редят по опашки на място.


През дългите месеци на принудителна ваканция, екипът на Държавен куклен театър – Варна, не изгуби връзката с публиката си и всеки ден поддържаше интереса на децата чрез фейсбук страницата си.


„Приказка за теб“ - всяка събота и неделя, както и „Детска театрална занималня“ - в делничните дни, се превърнаха в очаквани и любими забавления за децата, а родителите бързо откриха възможност да осмислят времето с децата си у дома.


Черно море

Коментари

Новини Варна