IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 27°
Култура
13:10 | 1 юни 2020
Обновен: 17:28 | 16 април 2024

Започва приемът в ОДК-Варна

Крайният срок за подаване на заявления е 31 август

По материала работи: Слав Велев
Снимка: ОДК - Варна

Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс - Варна обявява прием за учебната 2020/2021 година чрез електронната система odk.is-vn.bg. Крайният срок за подаване на заявления е 31 август.

 

Всяко дете има право да посещава до две учебни школи в ОДК. За децата, които са чужди граждани или не са родени във Варна има възможност родителите да изтеглят формуляр за записване от електронната система и да го подадат в сградата на ОДК, която се намира на ул. „Петко Каравелов” 3 А.


Добре е преди да подадете заявление, да се запознаете с дейността на школите, за които ще се кандидатства.
 

Най-добрe това може да стане на официалната уеб страница на ОДК – www.odk


Обявите за кастинги, резултатите от провеждането им, график за работата на школите и списъците на приетите деца ще бъдат публикувани през септември отново на тази страница.


ЦПЛР – Общински детски комплекс - Варна предлага на децата обучение през свободното време в над 30 школи, които са в направленията „Наука“, „Изкуство“, „Спорт“. Обучението в ОДК е напълно безплатно. 

 

Черно море

 

 

Коментари

Новини Варна