Топ 3 на зодиите, които не показват чувствата си
Намирате ги за мистериозни, загадъчни и привлекателни
Публикувана: 26 Jan 2018 | 19:10

Дразнят ли ви хора, които не показват чувствата си? Които често изглеждат равнодушни към вашите емоционални изблици и не са любители на любовните обяснения и жестове? Или пък ги харесвате, намирате ги за мистериозни, загадъчни и привлекателни?

Според астрологията доколко един човек показва своите чувства зависи от неговата зодия. Нека видим кой обича да се прикрива и защо го прави:

1. Стрелец
Стрелците много обичат да се усмихват. Обикновено това е първоначалната им реакция на всичко, което се случва около тях. Вероятно това е някакъв вид защита, която цели именно това – да не покаже техните емоции.

Огненият знак никак не си пада по любовните обяснения, защото те му звучат някак изкуствено, натруфено и лъжовно. Той избягва да демонстрира крайни емоции и чувства, защото не иска да изглежда че преиграва и да става център на внимание.

Също така Стрелецът е наивен, впечатлява се лесно, но и се разстройва лесно. Затова опитва поне външно да остане равнодушен към хорските приказки и действия. Понякога той дори е смятан за повърхностен, безчувствен и безгрижен, но истината е съвсем друга.

2. Скорпион
Ледената физиономия, която не показва никаква емоция е запазена марка на Скорпионите. Те са много емоционални и могат лесно да бъдат изкарани извън контрол. Знаят, че това им е слабо място и опитват да скрият буйния си нрав максимално.

Водният знак много обича да бъде мистериозен и да провокира интереса на другите. Той ще отговори само на онова, което питате кратко и ясно – няма да каже и дума повече, нищо излишно – не се надявайте.

Скорпионът предпочита да остави у хората погрешно впечатление, отколкото да покаже истинските си чувства, затова не се учудвайте, ако реши да накаже този, който обича, а към неприятел да се държи любезно.
 
3. Лъв
Лъвовете са влюбчиви и добронамерени, но държат прекалено много на своя авторитет, за да позволят това да стане обществена тайна. Дори да изгарят от романтични чувства, огнените царе ще показват съвсем малко от тях – само своето благоволение.

Ако един Лъв общува с вас и ви одобрява, трябва да знаете, че истинското му мнение е много по-високо. А ако проявява интерес и ви направи комплимент – може да се готвите за сватба.

Въпреки сдържаното си поведение пред вас, бъдете сигурни – той вече е разказал на всички за невероятната жена, с която иска да се похвали.

 

teenproblem.net
 

Коментари ( 0 )