Адел се раздели със съпруга си Саймън
Двамата заедно ще отглеждат сина си
Публикувана: 21 Apr 2019 | 12:14

Певицата Адел се е разделила със съпруга си Саймън Конеки, предадоха световните агенции.


Вестта за раздялата беше оповестена от говорителите на певицата Бени Тарантини и Карл Фиш. "Адел и нейният партньор са се разделили. Те са се споразумели заедно да отгледат сина си с нужната любов. Те молят за опазване на личното им пространство. Няма да има повече коментари по въпроса от тяхна страна", гласи имейлът, изпратен от Тарантини и Фиш.


Адел роди сина си Анджело през 2012 година. Носителката на награди "Грами" британска суперзвезда винаги е била много дискретна относно личния си живот. Тя бегло спомена, че се е омъжила за Саймън Конеки, след като през 2017 година завоюва "Грами" в категорията албум на годината. По време на награждаването тя благодари на звукозаписната академия, на своя мениджър, на съпруга си и на своя син, предаде БТА, цитирана от Dnes.bg.


Конеки е известен с това, че е съосновател на екологичния бранд "Еко Уотър" за бутилирана вода. Средства от тази компания постъпват в благотворителната организация на Конеки - "Дроп фор дроп", която подпомага с питейна вода държави, изпаднали в беда.


Четете още: Ким Кардашян прекарва 30 мин на ден в Instagram
 

Коментари ( 0 )