Мел Би загубила зрението си?
Ето какво твърдят източници
Публикувана: 20 May 2019 | 16:32

Мел Би от момичешката група "Spice Girls" спряла да вижда с двете си очи. Преди 20 години певицата претърпяла лазерна операция на очите, но тя преминала зле и Мел Би спряла да вижда с лявото си око. Сега спайската загубила зрението и на дясното си око и по спешност влязла в болница в Лондон, пишат от "The Sun", цитирани от Teenproblem.net.


"Не мога да виждам нищо - напълно сляпа съм", казала певицата."Очевидно тя страдаше много. Мел беше обезумяла и крещеше, че не може да види нищо. Тя отиде в болницата с асистент, който я държеше за ръката. Не е ясно дали загубата на зрение е свързана с предишни нейни проблеми, което е възможно", твърди източникът на изданието.


След това Мел Би е била прехвърлена в друга болница и там лекарите са успели да върнат зрението ѝ. Звездата дори отново се присъединила към репетициите на Spice Girls за предстоящото им турне.


Вероятно лечението на Мел Би ще продължи и тя ще трябва отново да посещава болницата, смятат източниците. Другите момичета от бандата били много притеснени.


Четете още: Запознайте се с Псалм Уест – бебето на Ким и Кание
 

Коментари ( 0 )