IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Лайфстайл
13:30 | 12 юни 2019
Обновен: 12:43 | 29 март 2024

Нина Добрев и Пол Уесли не се понасяли

Те играха влюбена двойка в "Дневниците на вампира"

По материала работи: Пламен Янков
Нина Добрев и Пол Уесли не се понасяли

Нина Добрев и Пол Уесли, които играеха влюбената двойка Елена Гилбърт и Стефан Салватор в "Дневниците на вампира", са се мразили в началото.
 

Сериалът се излъчваше от 2009 до 2017 г. и по време на първите месеци, в които е сниман, Нина и Пол не са се понасяли.
 

"Пол и аз не се разбирахме добре в началото. Уважавах Пол Уесли, но не харесвах Пол Уесли. Спомням си как всички идваха при мен, след като сериалът започна да се излъчва и ме питаха дали аз и Пол не сме двойка и в реалния живот. Всички мислеха, че между нас има страхотна химия. Сега осъзнавам, че границата между любовта и омразата е малка, ние се мразехме толкова много, че това е било видяно като любов. Ние просто не се разбирахме по време на първите 5 месеца от снимките", коментира актрисата пред "Directionally Challenged".
 

Всъщност Нина и Пол никога не са имали връзка, но актрисата от български произход имаше романс с друга звезда от сериала - Иън Сомърхолдър, припомня Teenproblem.net.
 

Нина признава, че сега тя най-често се вижда с Пол, а не с други от екипа на сериала, което е било неочаквано за нея. Двамата станали много близки и дори съпругата на Уесли е една от най-добрите приятелки на Нина Добрев.
 

Четете още: Продават бившия дом на кралица Елизабет Втора в Малта
 

 

Коментари

asuneeqipih ( преди 3 години )
http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Buy Amoxicillin Online Amoxicillin 500mg vto.hetd.chernomore.bg.ine.ny http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна