IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Лайфстайл
21:39 | 11 юли 2019
Обновен: 13:12 | 29 март 2024

Мая Хоук – дъщерята на Ума Търман и Итън Хоук е новата звезда в Холивуд

Младата актриса доби популярност със сериала „Stranger things“

По материала работи: Пламен Янков
Мая Хоук – дъщерята на Ума Търман и Итън Хоук е новата звезда в Холивуд

Със сигурност сте чували за Ума Търман и за Итън Хоук. Известните актьори имат завидна холивудска кариера зад гърба си като общо имат 5 номинации за награди „Оскар“ и куп други спечелени статуетки. Но в момента не те са в центъра на събитието, тъй като на хоризонта излезе дъщеря им – Мая Хоук.
 

Момичето се появява на бял свят на 8-и юли 1998 г. и е рожба на брака между Търман и Хоук, който продължава от 1998-а до 2003-а. Има брат, който е на 17 и полусестра, която е дете от втория брак на майка ѝ. Мая е диагностицирана с дислексия, което означава, че има трудности при четенето и писането, пише Tialoto.bg
 

В началото не иска да следва стъпките на родителите си, но скоро разбира, че това е истинското ѝ призвание и се записва в училището за изкуство Джулиард. Два семестъра по-късно обаче ѝ се налага да напусне, защото се появява роля във филма „Малки жени“, която Мая не може да пропусне. Това ѝ дава тласък във филмовото изкуство и тя решава да се пробва за роля в нашумелия сериал „Stranger things“. 
 

Сценаристите веднага я харесват и ѝ дават ролята на Робин, която се появява като колежка на Стив в сладоледаджийница в новооткрития мол. Още в първите епизоди Робин успява да спечели феновете на сериала с поведението си и хапливите коментари. 
 

В интервю за Entertainment Weekly тя признава, че е трябвало да изучава как се произнасят някои думи на руски, за да бъде по-добра в играта си. Но дотам се простират възможностите ѝ. „Мога ли да отида в Москва и да се оправям без помощ? Категорично не. Но мога ли да повторя всичко, което е в сериала? Бъдете сигурни“.
 

Развитието на героинята ѝ в сериала се превръща във вдъхновяваща история за всички фенове и успява да издигне Мая до върха на славата. И всичко това се случва без помощта на родителите ѝ, които дори все още не са гледали новия сезон.


Четете още: Тейлър Суифт - най-богатата знаменитост
 

 

Коментари

Новини Варна