IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Лайфстайл
13:56 | 12 юли 2019
Обновен: 06:59 | 28 март 2024

Майли ядоса феновете, засрамила девствените?

Фурор в социалната мрежа

По материала работи: Пламен Янков
Майли ядоса феновете, засрамила девствените?

Почитателите на Майли Сайръс са разгневени заради видео, което тя постна в Instagram. Звездата рекламира новия си сингъл "Mother’s Daughter" с провокативни клипове и послания, които явно не се нравят на феновете.


Преди дни тя сподели видео, в която се казва: "Девствеността е социален конструкт". Звездата отнесе критики за това послание и доста нейни последователи пишат негативни коментари под него, пише Teenproblem.net.


Те смятат, че така Майли дава лош пример, особено на по-малките си фенове и им казва, че трябва да се срамуват от това, че са девствени.


"Майли, ти си прекалено умна, за да постваш нещо толкова тъпо. Ти носиш отговорност за днешните млади, за Бога!", "Често казано, не трябва да постваш такива неща. Трябва да уважаваш изборите на хората и да уважаваш факта, че имаш и млада публика. Не е добре да караш хората да се срамуват от това, че са останали девствени", пишат последователите на певицата.


Феновете коментират, че девствеността не е нещо маловажно и че всеки е свободен да прави каквото реши с тялото си, без да бъде съден.


Четете още: Тейлър Суифт - най-богатата знаменитост

Коментари

Новини Варна