Роби Уилямс мислел да се самоубие с кокаин заради... духове
Накрая напуснал имението от страх
Публикувана: 14 Jul 2019 | 10:44

Роби Уилямс има доста интересни истории, които бетонират имиджа му на рок бунтар. Певецът наскоро разкри, че опитал да се самоубие с кокаин преди време, докато живял в къща с духове и лоша енергия в Промис Хил, Северен Лондон.
 

„Постоянно чувах стъпки, които прогресираха с времето. Чувствах се странно, обсебен от тъмна енергия. Когато тя за пръв път прие физическа форма, касетофонът се включи“, сподели в подкаста Jo Woods' Alien Nation звездата.
 

„По това време друсах много с кокаин в къщата и чувах стъпки на горния етаж. Бившата ми приятелка смяташе, че те са на дядо ѝ. Изтърпях така два месеца и си мислех, че ако това продължи така, ще се самоубия.
 

Една сутрин се събудих и до леглото ми имаше тъмен облак. Беше ме страх да отида да си измия зъбите, защото трябваше да мина през него. Попитах приятелката ми: „Отивам, ще дойдеш ли с мен?“ Отидохме на хотел и разказах на един от служителите какво се е случило и признах, че ако тази тъмна енергия остане с мен, ще се наложи да се самоубия“, добави още певецът.
 

Това не е първият път, в който той признава, че е мислел да отнеме живота си, пише Tialoto.bg. В интервю през 2016 той разкри, че по време на златните години на групата Take That отново имал намерения да се самоубие.


Четете още: Ед Шийрън потвърди, че се е оженил

 

 

Коментари ( 0 )