IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
10:36 | 14 септември 2019
Обновен: 14:13 | 9 април 2024

Бременна ли е Кейт Мидълтън?

Феновете отново започнаха залаганията

По материала работи: Пламен Янков
Бременна ли е Кейт Мидълтън?

Кейт Мидълтън е личност, чиито стъпки се следят постоянно. Като член на кралското семейство, от нея се изисква да присъства на светски събития, да участва в различни организации и да служи на обществото.


Понякога обаче ѝ се налага да отговаря на неудобни въпроси или пък да попада в центъра на слухове, които често засягат личния ѝ живот. Точно в такава ситуация се озова в последните месеци. Множество медии на Острова избухнаха с новината, че Кейт отново е бременна. Не само това, но тя носи в себе си близнаци.
 

Историята се появи в списания OK!, където се цитират източници, близки до семейството. Те твърдят, че дори знаят и пола на бебетата. По техни думи, херцогинята ще роди две момиченца. Източниците продължават, като споделят и че Уилям и съпругата му са на „седмото небе“ от щастие.
 

И докато феновете се чудят дали всичко това е вярно, от други медии побързаха да оборят слуховете. Според Gossip Cop, херцогинята на Кеймбридж няма как да носи близнаци, тъй като тя постоянно пътува и върши своите кралски задължения.
 

Според тях, Мидълтън няма да се подложи на такъв стрес, ако наистина скоро ще стане майка за четвърти път. Наскоро тя даде началото на кампанията си „Back to Nature“, чиято цел е да накара децата да прекарват повече време навън. Точно оттам се появиха снимки, на които изглежда сякаш херцогинята е бременна.
 

Някои фенове обаче отбелязаха, че това е илюзия, която се получава заради начина, по който е застанала Кейт, пише Tialoto.bg. Други обаче не вярват на тези твърдения и са твърде убедени, че скоро отново ще имаме ново кралско бебе. А може би дори и две.
 

Засега няма официална информация нито от Уилям и Кейт, нито от говорители на кралското семейство. Това обаче не попречи на феновете да започнат спекулациите за имена като най-споменаваното беше това на принцеса Даяна.


Четете още: Асансьор до Луната - можело и да стане и не било скъпо?

Коментари

Новини Варна