IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Лайфстайл
17:11 | 25 септември 2019
Обновен: 18:02 | 19 април 2024

Парис Хилтън иска бебе

Наскоро собственикът на хотелската верига Hilton Барън Хилтън почина и не остави нищо от над двумилиардното си богатство на фамилията

По материала работи: Слав Велев
 Парис Хилтън иска бебе

38-годишната Хилтън обича да се мотае с племениците си, които са на три години и на година и осем месеца. И открива, че е докато е около тях, това я кара да иска да има свои собствени деца, съобщава Кантактмюзик.

 

Говорейки пред People, Парис споделя: „Аз съм готината леля. Аз съм леля П. на Лили-Грейс. Tя изглежда точно както мен, когато бях бебе. Когато тя ще дойде и аз събирам всички тези играчки - като Барбита. Винаги й купувам тонове подаръци, така че определено я „развалям”. Особено сега, когато Лили-Грейс говори, аз съм толкова свързана с нея. Тя ме кара да искам собствено малко дете Парис”.

 

Това не е първият път, когато русата бомба говори за бебета – тя разгледа темата, когато миналата година беше сгодена за партньора си Крис Зилка. По-рано тази година пък каза: „В момента нямам време за любов. Постоянно пътувам над 250 дни в годината, никога не съм вкъщи, съсредоточавам се върху себе си, бизнеса и приятелите си”.

 

Но Парис не се притеснява да си намери мъж, когато му дойде времето, стига той да е лоялен: „Навсякъде винаги има много момчета, винаги. Когато съм готова, най-важното е лоялността – някой, който е най-добрият ти приятел и на когото можеш да се довериш и който те обича заради самия теб”.

 

Наскоро собственикът на хотелската верига Hilton Барън Хилтън почина и не остави нищо от над двумилиардното си богатство на фамилията.

 

dariknews.bg

Коментари

Новини Варна