IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Лайфстайл
14:10 | 2 февруари 2020
Обновен: 04:39 | 20 март 2024

12 дни брак стигат, Памела заряза 72-годишния продуцент

И двамата имат няколко сватби зад гърба си

По материала работи: Борис Проданов
12 дни брак стигат, Памела заряза 72-годишния продуцент

Бракът между Памела Андерсън и нейният съпруг Джон Питърс се разпадна само след 12 дни, съобщава Hello. Двамата се венчаха на тайна церемония в Малибу на 20 януари, но от изявленията на актрисата става ясно, че брачния им съюз все още не е оформен документално.

 

Памела твърди, че те "ще живеят разделени, за да преоценят какво искат един от друг", а от феновете поиска спокойствие и да уважат правото й на личен живот.

 

"Животът е пътешествие, а любовта е процес. Имайки предвид тази универсална истина, решихме да отложим оформянето на удостоверението за брак", заяви Памела.

 

Памела Андерсън и 72-годишният филмовият продуцент Джон Питърс се познават от близо 30 години, но започнаха връзка преди два месеца, като пикът бе тайната церемония в Малибу.

 

Памела Андерсън е била омъжена за музикантите Томи Лий и Кид Рок, и за продуцента Рик Саломон два пъти. Доскоро пък излизаше с френския национал по футбол Адил Рами.

 

dnes.bg

 

Прочетете още: Любовен хороскоп за 3 – 9 февруари 2020

Коментари

Новини Варна