Тимбърлейк и Джесика се изолират в планината
Изпълнителят със зимен кадър
Публикувана: 30 Mar 2020 | 17:52

Джъстин Тимбърлейк и жена му Джесика Бийл избягаха от коронавируса в планината.


39-годишният певец разкри чрез публикация в Instagram, че той, Джесика и сина им Силас са отишли в планината, за да се изолират. Той качи снимка, на която се виждат заснежените планини и съпругата му.


"Тук сме, със семейството и многото дървета пазим социална дистанция. Надявам се, вие, хора, да сте в безопасност и здрави. Трябва да сме заедно и да се грижим един за друг в това лудо време", написа изпълнителят към кадъра.


Явно нещата между Тимбърлейк и актрисата се оправят. Миналата година Джъстин беше хванат в изневяра.


През ноември се появиха снимки, на които се виждаше как певецът държи за ръка актрисата Алиша Уейнрайт, припомня Teenproblem.net. Джъстин и Алиша тогава снимаха филм в Ню Орлийнс. От папарашко видео се забелязва, че Уейнрайт е поставила ръцете си на коляното на певеца. А на едната снимка се вижда как Алиша и Тимбърлейк са се хванали за ръце на тераса и пият.


"Преди няколко седмици аз демонстрирах какво е грешна преценка, но нека бъда ясен - нищо не се е случило между мен и моята колежка. Аз пих доста тази нощ и съжалявам за моето поведение. Това не е примерът, който искам да дам на моя син. Извинявам се на моята прекрасна жена и семейството, че ги поставих в такава срамна ситуация. Сега съм фокусиран да бъда най-добрия съпруг и баща, който мога да бъда", написа по-късно Тимбърлейк.


Четете още: Принц Чарлз говорил с Хари и Уилям

 

Коментари ( 0 )