IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Лайфстайл
19:24 | 2 април 2020
Обновен: 09:01 | 24 април 2024

Линдзи Лоън се завръща

Издава нова песен

По материала работи: Пламен Янков
Линдзи Лоън се завръща

Линдзи Лоън се завръща!


33-годишната актриса и певица постна в социалните мрежи 30-секунден клип, на който се виждат заглавия от пресата и коментари от новините, които описват нейния живот и това, което ѝ се е случило в последните 20 години.


Това странно видео накара феновете да мислят, че така Линдзи съобщава, че се връща под светлината на прожекторите. Линк към публикациите обаче издава, че тя рекламира новия си сингъл.


Все още няма информация какво ще е заглавието и кога точно излиза песента, но това е първата самостоятелна песен на звездата от 12 години насам.


От 2016 г. Лоън се занимаваше с бизнес - отвори няколко нощни клубове в Гърция. Но преди няколко месеца тя призна, че мисли да се завърне в САЩ. Линдзи дори намекна, че иска да се завърне и към актьорската си кариера.


През лятото на 2019 г. тя пусна песента "Xanax", но парчето бързо изчезна от интернет пространството и така и не беше качено в Spotify.
 

Teenproblem.net


Четете още: Принц Албер пребори коронавируса

Коментари

Новини Варна