IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 28°
Лайфстайл
13:12 | 5 април 2020
Обновен: 00:42 | 9 април 2024

Рийз Уидърспун дарява рокли на учителки

По този начин актрисата изразява своята благодарност към будителите

По материала работи: Пламен Янков
Рийз Уидърспун дарява рокли на учителки

Коронавирусът успя да затвори света за неопределено време. Ресторанти, кина, театри, дискотеки и барове спряха своята дейност, което сериозно се отразява на приходите и заплатите на техните служители. Училищата и детските градини също изпратиха децата у дома, а обучението започна да се провежда онлайн.
 

Учителите трябваше да намерят нови и интересни подходи, с които да занимават своите ученици и да им приковат вниманието към урока дори и от разстояние. Със сигурност това не е лесна задача, тъй като прекият контакт е от изключителна важност за успеха, но учителите успяват да се справят и с това предизвикателство.
 

Затова Рийз Уидърспун иска да им благодари и да ги зарадва по време на пандемията. Актрисата обяви, че ще подари рокли от модната си линия Draper James на учителките, които правят всичко възможно децата в Америка да останат в крак с уроците. Звездата започна инициативата „Draper James❤️Teachers“, за да повдигне духа на просветителите в това трудно време.


Принц Хари се чувствал виновен
 

„През последните седмици видях колко добро може да е човечеството. Аз съм оптимист и затова винаги се опитвам да погледна нещата от светлата им страна. Обучението на нашите деца не е лесна задача, затова искам да благодаря на нашите учители и да ги зарадвам“, казва Уидърспун в официално изявление.
 

Освен че някои ще получат безплатни рокли, модната марка на актрисата също така предлага и 25% отстъпка за всички учители до 5 май. Тогава в САЩ се чества „Денят на учителя“. Всеки, който иска да се запише за подарък, трябва да попълни формуляр, с който да удостовери своята идентичност.
 

Рийз Уидърспун приканва своите последователи да информират учителите си, независимо дали са настоящи или бивши, за тази оферта и да им повдигне настроението. 


Tialoto.bg

 

Коментари

Новини Варна