IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Лайфстайл
11:50 | 7 април 2020
Обновен: 03:05 | 28 март 2024

Лиъм Хемсуърт разказва как е преживял раздялата с Майли

Актьорът сега е с модела Габриела Брукс

По материала работи: Пламен Янков
Лиъм Хемсуърт разказва как е преживял раздялата с Майли

Лиъм Хемсуърт призна как е преживял раздялата с Майли Сайръс. Двамата имаха дълга връзка и краткосрочен брак. Всичко изглеждаше перфектно между тях, докато певицата не публикува в социалните мрежи новината за тяхната раздяла. Според актьора, и той оттам е разбрал, че вече не са заедно.
 

30-годишният Лиъм се появи на корицата на австралийското списание „Men’s Health“ и в интервю разказа какво му е помогнало да се справи с неочакваната раздяла с Майли.
 

Mладият брат на звездата от „Тор“ – Крис Хемсуърт отново стана ерген в края на януари, почти шест месеца след раздялата с американската попзвезда. 
През това време той се върна във фантастична форма, като посвети цялото си свободно време на тренировки – не само за ролята в сериала „Най-опасната игра“, но и за личното си спокойствие.

 

„Възстановяване? Да, може да се каже – описа Лиъм новия етап от живота си – Тези изминали шест месеца, честно казано, бяха важни за мен като начин да се науча да плавам и да съхраня равновесието си. Прекарвах по-голямата част от времето, снимайки, тичах по улиците и да се удрям. Но това беше страхотно, защото ме накара да се движа.“
 

Треньорът на Хемсуърт потвърди, че в последно време актьорът демонстрира изключително похвално усърдие: „Не мога да повярвам колко добре реагира тялото му, когато не премине през трудни времена. Отдавна не го бях виждал толкова щастлив. Със сигурност ще го насочим в правилната посока. “
 

Tialoto.bg припомня, че Сайръс и Хемсуърт бяха женени почти осем месеца. Сега Майли е щастлива с новото си гадже музиканта Коуди Симпсън, който дори я поздрави за половин годишнината от връзката им, а Лиъм се среща с модела Габриела Брукс.

 

Коментари

Новини Варна