IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Лайфстайл
14:52 | 18 април 2020
Обновен: 03:08 | 25 април 2024

Лейди Гага: Искам брак и деца

Ето какво признава тя

По материала работи: Пламен Янков
Лейди Гага: Искам брак и деца

Лейди Гага има връзка с предприемача Майкъл Полански от няколко месеца и отношенията между тях вече са сериозни.


34-годишната поп звезда е признала, че сключването на брак и създаването на семейство са нейна главна цел в живота.


Гага се надявала да продължи да осъществява все повече филантропна дейност. Тя иска да спонсорира екип от лекари, който да проведе проучване за фибромиалгията и невропатичната хронична болка, от които страда самата тя, пише Teenproblem.net.


Звездата е на корица на майското издание на списание "InStyle" и споделя какви са целите ѝ: "Брак. Повече музика, повече филми, повече благотворителна работа с фондацията "Born This Way". Искам да осъществявам повече филантропна дейност. Искам да помогна с финансирането на проучване за фибромиалгията и невропатичната хронична болка, като събера екип лекари. Имам много наджени и мечти. Нямам идея какво точно ще постигна".


Певицата е много развълнувана, защото иска вече да има деца.


"Ще кажа, че съм много развълнувана да имам деца. С нетърпение чакам да стана майка. Не е ли невероятно това, което правим? Можем да държим в себе си човек и той да расте. После излиза и нашата работа е да го държим жив", сподели тя.
 

Четете още: Адам Лавин: Бехати не е бременна

Коментари

Новини Варна