IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
15:58 | 2 май 2020
Обновен: 12:50 | 8 март 2024

Съдят Джей Ло

Причината – нейна снимка в Инстаграм

По материала работи: Пламен Янков
Съдят Джей Ло

В последно време имаме чувството, че светът сякаш е застинал и нищо ново не се случва. Новините около коронавируса са единственото, което чуваме и вече почти месец сме затворени у дома. За съдебните дела срещу известни личности обаче няма почивка.
 

Според E!News, Дженифър Лопес ще бъде съдена заради публикуване на собствена снимка в Инстаграм. Тя не е получила разрешението на фотографа преди да я добави в профила си през 2017 година. Кадърът е заснет от Стив Сандс по време на снимките на сериала „Нюанси синьо“, където Лопес играе главната роля.
 

Изпълнителката не само, че не е взела разрешение от Сандс, тя не го поменава никъде в профила си и не му заплаща за труда. Според фотографа, снимката е събрала над 600 хиляди харесвания и струва 150 хиляди долара. Искът е заведен срещу Джей Ло и продуцентската ѝ компания.


Как да оформите веждите си сами вкъщи като професионалист
 

Адвокатът на Стив, Ричард Либовиц, казва пред E!News, че това не е първият път, в който звездите използват снимки на фотографи без разрешение. Той добавя, че по този начин, известните личности набират популярност сред почитателите си и печелят още повече пари от социалните мрежи.
 

Дженифър Лопес е попадала в подобна ситуация и преди. Тя беше съдена отново за 150 хиляди долара, но този път снимката беше на нея и годеника ѝ Алекс Родригес. До момента изпълнителката не е коментирала съдебния иск на Стив Сандс. 

 

Коментари

Новини Варна