IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
13:28 | 2 май 2020
Обновен: 17:07 | 17 април 2024

Виктория ядосана, че Дейвид купил ергенско леговище, а не семейна къща

Похарчил много пари за апартамент

По материала работи: Пламен Янков
Виктория ядосана, че Дейвид купил ергенско леговище, а не семейна къща

Дейвид Бекъм скоро направи нова покупка - пентхаус в Маями, който е с 5 спални, 2 басейна, СПА и хеликоптерна площадка.


Апартаментът e струвал 19 млн. паунда, но съпругата на Дейвид - Виктория, се ядосала, защото той похарчил неразумно парите. Тя искала да си купят семейна къща, а бившият футболист пръснал парите за място, подходящо за партита.


Твърди се, че апартаментът е в центъра на Маями и близо до централата на новия тим, на който Бекъм е собственик - "Интер Маями".


Пош Спайс била огорчена като разбрала какъв имот е купил мъжът ѝ.


"Новият апартамент в Маями взима дъха, толкова е модерен, от него има прекрасни гледки и е 7 звезди. В началото Виктория беше отблъсната от това колко е лъскав и натруфен. Това е нещо, което двамата биха взели в миналото, и тя беше огорчена", твърди източник на списание "Heat", цитиран от Teenproblem.net.


Освен 5 спални, в дома има много модерна кухня и басейн. На покрива също има басейн, както и хеликоптерна площадка. Съпрузите ще се наслаждават и на СПА център, салони за красота и подстрижка, бар.


Виктория смятала, че няма да е подходящо да посещава апартамента, когато е с децата - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.


"Тя се страхуваше, че апартаментът може да е някакъв вид ергенска квартира. Но Дейвид я увери, че не е така и той ще е идеален за семейството", посочва източникът.


Четете още: Кое е гаджето на Ема Уотсън?

Коментари

Новини Варна