Кой е българинът, който вечеря с Мадона (ВИДЕО)
Работата му в лондонски хотел го откарва последствие в дома на Мадона
Публикувана: 12 Sep 2020 | 13:00
Кадър: НОВА ТВ

Неговата футболна кариера не се развива като тази на Димитър Бербатов или Кристиано Роналдо. В началото поне Красимир Цанков мечтае да бъде като най-големите имена в най-популярния спорт.

 

И заминава за Англия, за да покорява върхове. Но вместо на стадиона на "Челси" - "Стамфорд Бридж", Красимир се озовава пред тоалетните на лъскав лондонски хотел, които се нуждаят от почистване, предава NOVA.

 

Младокът не се отчайва и започва да върши съвестно работата си и скоро се издига в йерархията на хотелския персонал. Точно тогава се намесва съдбата, която разкрива на българина модната сцена. 

 

 

„С един приятел пиехме кафе, когато към мен се приближи някаква жена и ме похвали. Каза, че изглеждам добре и бих могъл да се занимавам с мода. Дори обеща да ме покани на пробни снимки.

 

Тогава нищо не се случи, но скоро отново имах същия разговор и отново получих предложение. Казах си: „Щом всички те убеждават, че ставаш за тази работа, може да се пробваш". Е, пробвах се и стана", разказва Красимир.

 

Така той заминава за САЩ, където осъществява истинския пробив. В страната на неограничените възможности той снима за най-престижните модни марки и се движи в елитна компания. 

 

Много скоро след пристигането ми някак си се озовах в дома на Мадона. Мой приятел познаваше поп иконата и ме заведе на вечеря у тях. Беше незабравимо преживяване, а Мадона се държа съвсем нормално и приятелски", спомня си Красимир.

 

ВИДЕО

Коментари ( 0 )