IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Област Варна
10:47 | 3 април 2020
Обновен: 14:07 | 29 февруари 2024

Приканват деца да пишат разказ за гората

През т.г. Седмицата на гората ще е от 6 до 12 април

По материала работи: Ставри Таргов
Приканват деца да пишат разказ за гората

Като алтернатива на всички отменени събития по повод Седмицата на гората – 2020 г., която по традиция се провежда в първата пълна седмица на месец април, тази година от 6 до 12 април, отправяме предизвикателство към всички малки и пораснали деца на България да пишат, рисуват и творят за гората. Това съобщават от СИДП.

 

Докато скучаете у дома или пък си почивате между уроците, можете да ни разкажете своята история – свързана с гората: за незабравим и весел поход с приятели, пикник с мама и татко, разходка до някаква забележителност в горите край вас или пък можете да ни напишете кой ви е любимият урок по Горска педагогика и какво искате да правим заедно през лятото.

 

Ако не обичате да пишете, то можете да ни изпратите рисунка или снимка, както и колаж направен от различни материали, но нека не забравяме, че темата ни е гората, любовта ни към нея и всички животинки и птички за които тя е дом.

 

Своите истории, разкази, стихове, есета или снимки на рисунки, придружени с името, годините, телефон за връзка, града, в който живеете можете да изпращате на електронен адрес t.dimitrova@dpshumen.bg до 31 април 2020 г. 

 

Обещаваме ви да публикуваме всички произведения на страниците на СИДП, ПП „Шуменско плато“ и ИАГ.

 

Така те ще стигнат до много хора от цялата страна и ще накарат ваши връстници, а защо не и вече големи деца като нас, да се забавляват четейки веселите ви разкази и също да напишат или нарисуват нещо, което ще ни накара да се усмихнем и с нетърпение да чакаме лятото и игрите в гората.

 

 

Нека да отпразнуваме заедно Седмицата на гората, призовават от СИДП.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна