IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Област Варна
14:22 | 19 май 2020
Обновен: 20:23 | 23 април 2024

Провадиец, обвинен за дребно хулиганство, остава в ареста

При опит да бъде задържан жена му Фатме М. нападнала с брадва и ударила полицай

По материала работи: Ставри Таргов
Провадиец, обвинен за дребно хулиганство, остава в ареста

31-годишният Велизар М., обвиняем за хулиганство, съпроводено със съпротива срещу орган на властта, изпълняващ задължения по опазване на обществения  ред, и за противозаконно пречене на полицейски служители, е в ареста с мярка за неотклонение “Задържане под стража“ по искане на Териториалното отделение в Провадия към Районната прокуратура във Варна.

 

Срещу обвиняемия е било образувано досъдебното производство на 14 май тази година. Тогава по сигнал на гражданин за силна музика в квартал на Провадия полицейски служители отишли на място. Там заварили Велизар, който пиел алкохол пред дома си.

 

31-годишният мъж изнесъл тонколони на улицата и пускал силна музика, въпреки че било след 22 часа.

 

Мъжът отказал да спре музиката и да се легитимира. Заради изпития алкохол се държал агресивно спрямо служителите на реда от Районното управление в Провадия.

 

При опит да бъде задържан, жена му Фатме М. нападнала с брадва и ударила единия полицай.

 

Срещу нея също се води производство за причиняване на телесна повреда на полицейски орган при изпълнение на службата му.

 

24-годишната Фатме е с мярка „Подписка“. Тя има бебе на два месеца от съжителството си с Велизар.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна