IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Област Варна
15:10 | 6 юли 2020
Обновен: 14:13 | 10 февруари 2024

Спипаха трима да карат на градус във Варненско

Единият смесил алкохола с наркотици

По материала работи: Ставри Таргов
Спипаха трима да карат на градус във Варненско

На 05.07. т.г. около 12 в Суворово след възникнало ПТП с материални щети при извършване на полицейска проверка на водача на л.а. «Ауди» на 40 г. от Варна, е установено, че същият е управлявал МПС след употреба на алкохол с концентрация от 2,66 промила в издишания въздух и след употреба на наркотични вещества.

 

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

Също на 05.07. т.г. около 01:00 часа в Аксаково при извършване на полицейска проверка на л.а. «БМВ» с водач на 47 г., местен жител, е установено, че същият управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация от 1,94 промила в издишания въздух.

 

По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

 

На 04.07. т.г. около 12:50 часа във Варна при извършване на полицейска проверка на л.а. «Пежо» с водач на 54 г., местен жител, е установено, че същият управлява МПС след употреба на алкохол с концентрация от 2,43 промила в издишания въздух.

 

По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа, съобщават от полицията.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна