IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Област Варна
14:52 | 3 август 2020
Обновен: 02:32 | 24 април 2024

2 катастрофи станаха на АМ "Хемус" в района на Девня

И в двата случаи автомобили удрят движещи се пред тях коли

По материала работи: Ставри Таргов
2 катастрофи станаха на АМ "Хемус" в района на Девня

На 01.08. т.г. около 03:55 часа на АМ «Хемус» в района на Девня е възникнало ПТП. Водачът на автобус «Темса» на 43 г. по време движение не оставя достатъчна странична дистанция при изпреварване и удря движещия се пред него л.а. «Фолксваген».

 

Вследствие на инцидента са пострадали водачът на втория автомобил (59 г.) и двама пътници – жена на 22 г. и мъж на 30 г. Всички са прегледани и освободени за домашно лечение с контузни наранявания, няма опасност за живота им.

 

Същия ден около 08:00 часа на АМ «Хемус» в района на Девня водачът на л.а. «Мерцедес» на 23 г. от с. Бистрица по време движение не контролира без прекъсване своя автомобил и удря движещия се пред него л.а. «Шкода».

 

Вследствие на инцидента са пострадали водачът на втория автомобил (31 г.) и двама пътници – жена на 29 г. и дете, румънски туристи.

 

Всички са прегледани, установени са контузни наранявания. Детето е получило комоцио и е настанено за наблюдение в болнично заведение. Няма опасност за живота на пострадалите.

 

На 31.07. т.г. около 11:00 часа на пътя от с. Здравец за Варна 63-годишният водач на мотоциклет «Хонда» по време на движение губи контрол над МПС и се блъска в крайпътно дърво.

 

Вследствие на инцидента мъжът получава фрактури на ребра и шиен прешлен, пневмоторакс и контузия на глава, прегледан е и настанен за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

 

Също на 31.07. т.г. около 19:10 часа на пътя Варна - Бургас 49-годишната водачка на т.а. «Ивеко» по време на движение губи контрол над МПС и се блъска в мантинела, ограда и крайпътно дърво.

 

Вследствие на инцидента жената получава контузии, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна