IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Общество
11:31 | 17 март 2020
Обновен: 22:52 | 23 април 2024

Община Варна събира дезинфектанти от хотели, ресторанти и училища

Вижте пунктовете за предаване на препаратите

По материала работи: Слав Велев
Община Варна събира дезинфектанти от хотели, ресторанти и училища

Община Варна се обръща към собствениците на всички хотели, ресторанти, сладкарници, кафенета, които в момента не работят, с молба да предоставят - възмездно или безвъзмездно, дезинфекциращите препарати, с които разполагат. Те ще бъдат събирани в детска ясла "Звънче", на ул. "Рила" 2. Телефон за контакти: 052-820-765, 0889 00 14 67, 0889 37 86 66. Стоката ще бъде предавана срещу протокол.

 

Успоредно с това върви кампания за събиране на дезинфекционни препарати от училищата, които в момента са затворени. Продуктите се събират в ОУ "Ангел Кънчев", СУ "Гео Милев", СУ "Димчо Дебелянов". От училищата вече са прехвърлени предпазните маски на персонала на "Градски транспорт". Една от целите за събирането на дезинфекционни препарати е подпомагане на домоуправителите, които трябва да се грижат за хигиенизиране на жилищните входове. Разпределянето ще стане, след като се види доставеното количество.

Коментари

Новини Варна