Община Аврен спазва изискванията на Националния кризисен щаб
Поставените под карантина не нарушават 14-дневния срок
Публикувана: 18 Mar 2020 | 11:39
Емануил Манолов

Няма заболели от коронавирус на територията на община Аврен. Има няколко души, които са се върнали от чужбина и са предупредени да спазват задължителната карантина от 14-дневен срок като към този момент го правят. Това заяви за Медийна група „Черно море“ кметът на община Аврен Емануил Манолов.

 

Общинската администрация, кметовете и кметските наместници продължават своята дейност. Редукция на транспорта на територията на общината няма. „Има редукция само по линията Садово-Аврен-Варна. Един от превозвачите се е отказал поради намаления брой клиенти и съответно липсата на печалба. Пуснал е предизвестие както по закон. Няма никакви проблеми с транспорта“ – добави кметът.

 

По негови думи от община Аврен се съобразяват с всичко, което са изискали от Националния кризисен щаб. „Съобразяваме се с всичко, което щабът е разпоредил и го изпълняваме стриктно. Съответно ще препоръчаме след 9 часа да няма струпване на хора, особено на младежи. Трябва да се спазва отстояването така както е по закон“ – допълни Емануил Манолов.

 

Андрей Андреев

 

Прочетете още: Балнеосанаториумите по линия на НОИ няма да работят до 29 март

Коментари ( 0 )