IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Други
20:24 | 26 януари 2019
Обновен: 05:17 | 29 март 2024

Скалата направи и братовчед си актьор

По материала работи: Борис Проданов
Скалата направи и братовчед си актьор

Той е мускулест мъжага, който печели женски сърца с чара и усмивката си. Има самоанска кръв във вените си и показва гордостта си от това с огромна традиционна татуировка на гърдите. На младини се е занимавал с американски футбол, а след това постига истински успех в кеча.

 

Не, това не е Дуейн "Скалата" Джонсън, а братовчед му – Роман Рейнс.

 

Той, изглежда, ще направи първите си стъпки в киното именно благодарение на своя по-популярен роднина. Джонсън сподели снимки от снимачната площадка на "Hobbs and Shaw" – екшън филм от вселената на "Бързи и яростни". Там той ще си партнира пред камера с Рейнс, за когото това е първо участие в холивудска продукция.

 

Във филма Скалата ще изиграе отново специален агент Люк Хобс – персонажа му от последните 4 филма от поредицата "Бързи и яростни". Рейнс ще играе неговият брат. Повече от ясно е как се е стигнало до тази възможност.

 

"Много се гордея от неговия фокус, усилия и убедително изпълнение в нашия филм", пише Джонсън за братовчед си и споделя, че е щастлив, че може да прекара време с него.

 

Рейнс, чието истинско име е Джо Аноа, в момента е в принудителна почивка от своята кеч кариера на ринга на компанията WWE. Причината - болен е от левкемия.

 

Въпреки недоволството на някои фенове, кечистът през последните няколко години бива рекламиран като "новото лице" на WWE – компанията, от която изгря звездата и на неговия братовчед в края на 90-те и началото на новия век. Рейнс наследи на тази позиция Джон Сина – друг популярен кечист, който подобно на Скалата се преориентира към киното (най-големият му проект за момента е филма от поредицата Transformers "Бъмбълби", който излезе по кината през декември м.г.).

 

В края на октомври 2018-а Рейнс обяви в национален ефир, че трябва да се оттегли заради борбата си с левкемия. За пръв път той е бил диагностициран 11 години по-рано и въпреки успешното лечение, болестта все пак се е завърнала.

Рейнс (вдясно) е сред големите звезди на компанията WWE днес. Снимка: Getty

 

По време на принудителната отпуска за лечение се е стигнало и до ролята в "Hobbs and Shaw". Цялото, и леко абсурдно име на филма всъщност е "Fast and Furious presents: Hobbs and Shaw" (Бързи и яростни представят: Хобс и Шоу). Той е страничен проект, фокусиращ се изцяло върху героя на Дуейн Джонсън от предните филми "Бързи и яростни" и злодея Декард Шоу, изигран от Джейсън Стейтъм.

 

Тук двамата ще обединят сили, за да се изправят срещу международния терорист Брикстън (в ролята е Идрис Елба). Изглежда, ще използват помощта на всичките си роднини – освен Рейнс, който ще играе брата на Хобс, ще видим и Ванеса Кърби като сестрата на Шоу.

 

Колкото и да се надяваме на малко "Танго и Кеш", по-скоро ще получим "Бързи и яростни", ама без "бързите". Дали ще се получи – ще разберем през август, когато е премиерата.

 

 
webcafe.bg

 

 

Коментари

Новини Варна