Александър Йорданов: Някои кандидати за евродепутати искат да воюват с ЕС
Публикувана: 17 Apr 2019 | 18:25

Европа е поставена пред изключително изпитание, а именно в каква посока ще поеме. Ние трябва да решим в каква Европа искаме да живеем. Това коментира във Варна кандидатът за евродепутат от общата листа на ГЕРБ и СДС Александър Йорданов. Той припомни, че ЕС е процес и той се развива във времето и се променя.

 

„България трябва да е част от добрата промяна, от това което ще прави живота ни още по-свободен, по-стабилен и по-добър като стандарт на живот. Въпреки че много неща са постигнати за изминалите 30 години демокрация, доходите ни все още не са европейски“, каза Йорданов. Според кандидатът за евродепутат това няма как да стане автоматично и зависи до голяма степен от правителствата, но една стабилна и дясноцентристка Европа е гаранция, че ще се върви в тази посока.

 

 

Александър Йорданов гледа с тревога на кандидати предложени от други партии. Голяма част от тях според него мразят ЕС и са негови противници и дори смятат, че трябва да се воюва с него. Влизането на България в Шенген и еврозоната са изключително важни за страната ни, коментира още Йорданов. Той представи общата листа на ГЕРБ и СДС във Варна с председателят на СДС Румен Христов и главният секретар на партията Илия Лазаров.

 

Александър Йорданов

Коментари ( 0 )